A Jármű Zrt. immáron több mint egy évszázada (1916 óta) foglalkozik vasúti személykocsi- és autóbusz-szerelvények alkatrészgyártásával.

Termékpalettánkon megtalálhatók például a világítással és helyfoglaltság kijelzővel ellátott poggyásztartók, a dekoratív bőröndtartók és válaszfalak, amelyek helyileg, a Jármű Zrt. gyárában készülnek. Az magyarországi utazóközönség leginkább a Railjet vonatokon találkozhat velük, szerte Európában pedig a németországi nagysebességű Inter City Express és ICx típusú vonatokon, az elővárosi emeletes (ú.n. Do2010) járműveken, a svájci SBB Twindexx emeletes szerelvényekeny, illetve a brit Thameslink, SWT, Moorgate járatokon tűnnek fel a Jármű Zrt. termékei.

Cégünk ablakgyártási technológiája átfogja a vasúti-, busz-, villamos-, metrószerelvények nyílászáróinak széles spektrumát is.

Emellett társaságunk expanzív divíziója az ajtó és ablak egyedi és központi mozgatás technika, digitális vezérlések, elektronikai berendezések fejlesztési és szerelési részlege.

Folyamatos innováció: 2012 októberében megnyitott az új gyáregysége Tiszavasváriban, amely projektre vissza nem térítendő beruházás-fejlesztési állami támogatást nyert el, majd a 2014-es esztendő folyamán tovább bővült az üzem. 2017-ben már a negyedik gyártócsarnokunkat avattuk fel.

Jelszavunk egyszerű: minőséget határidőben.