A vállalatnál kiemelt szempont a magas minőség és a határidők betartása. Termékeink minőségének megtartása érdekében a Jármű Zrt. elkötelezett a gyártási és támogató folyamatok javítása és ciklikus megújítása mellett. Vállalatunk az ISO 9001 szabványon alapuló, vasút specifikus követelményekkel kiegészített, vasúti járműgyártásra vonatkozó ISO/TS 22163 – IRIS rev.3 minőségirányítási rendszert működtet.

Az eredményességet, és a vasútépítési iparon belül elismert minőséget, a felkészült fejlesztők mellett a jól képzett szakember és szakmunkásgárda, a számítógép által vezérelt, úgynevezett CNC megmunkáló központok alkalmazása, illetve a minősített felületkezelés és gyártási technológia biztosítja.

Cégünk elkötelezett a fenntartható fejlődés és a környezettudatos gazdálkodás mellett, ezért ISO 14001 szerinti környezetközpontú irányítási rendszert működtet.

Társaságunk kimagasló eredményeit értékelve, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Jármű Zrt-t 2014. évben a hónap kis- és középvállalkozása díjban részesítette.

IRÁNYÍTÁSI RENDSZER DOKUMENTUMOK:
RAGASZTÁS + HEGESZTÉS:
PORLAKKOZÁS:
VEVŐI ELISMERÉSEK: