GINOP-1.2.1-14-2014

Termelési kapacitás proaktív fejlesztése Tiszavasváriban

A Jármű Zrt. elkötelezett a fenntartható fejlődés és a környezettudatos gazdálkodás fenntartásában. A fejlesztés keretében eszközbeszerzést valósítottunk meg, mely a főtevékenységünk végrehajtásában növeli cégünk versenyképességét, elősegíti modernizációját, valamint hozzájárul a jövedelemteremtő képességünk növeléséhez, melyek által a tervszerinti árbevétel-növekedést elérhetjük.

Műszaki és gazdaságossági szempontokat figyelembe véve választottuk ki a kapacitásbővítést biztosító berendezéseket. Gépipari fejlesztés valósult meg, a teljes technológiai sor bővült, a CNC automata hajlító berendezés és a vízvágó berendezés a fémmegmunkálást, hajlítást, vágást biztosítja a profilmegmunkálások során. A körvibrátor és a szemcseszóró berendezés a felületek előkészítését gépesíti.

Projekt események

2015. szeptember

A Jármű Zrt megkezdte a „GINOP-1.2.1-14-2014-00911” számú, „Termelési kapacitás proaktív fejlesztése Tiszavasváriban” elnevezésű pályázatának megvalósítását.
A projekt során automatizált gépsor kerül beszerzésre (célgépekkel) hatékony fémmegmunkálást és felületkezelést biztosítva.

A 122 955 376 Ft összértékű projekt 61 477 688 Ft támogatással valósul meg.

2016. április

A Jármű Zrt befejezte a „GINOP-1.2.1-14-2014-00911” számú, „Termelési kapacitás proaktív fejlesztése Tiszavasváriban” elnevezésű pályázatának megvalósítását.
A F80 TMRE-4000 hajlító berendezés beszerzésével a jelenlegi géppark 0-ról 1-re bővült. Alumínium profilok, csövek hajlító és vágó műveleteit lehet hatékonyan elvégezni a berendezéssel. Fontos paraméter a nagyméretű, akár 6 m-es profilok megmunkálásának a biztosítása. A vízvágó berendezés CNC vezérelt SmartJet Lite vízsugárvágással alumínium lemezekből tetszőleges alakú szerelési elemeket állít elő.
A beruházás után Tiszavasváriban is tudunk alumíniumlemezeket megmunkálni.
A Trowal körvibrátorok univerzális koptató-berendezések, sokféle munkadarabhoz és megmunkálási feladathoz alkalmasak.
Alkalmazási területük az erőteljes sorjátlanítástól és él lekerekítéstől egészen a rendkívül érzékeny munkadarabok magas fényű polírozásáig, azaz a durva-előcsiszolástól a galvanizálható felületek előállításáig.
Új technológiai elem a hidraulikus prés automatikus visszaállással, amellyel tovább bővültek a gyártáshoz kapcsolódó fémmegmunkálási lehetőségeink.

Megvalósított projektünk a főtevékenységünk végrehajtásában növeli cégünk versenyképességét, elősegíti modernizációját, valamint hozzájárul a jövedelemteremtő képességünk növeléséhez.